3D Printing Farm Logo

Kotisivu

3D-tulostetut tuotteet erittäin helposti

1

Tarvekartoitus

Tarjoamme maksuttoman konsultaatiotapaamisen, jossa kartoitamme yrityksenne nykytilateen ja luomme teille räätälöidyn ratkaisun. Autamme teitä mielellämme myös tuotekehityksessä. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet asiakkaillemme myös kokonaan uusia tuotteita.

Suunnittelu

Saatuamme tarvittavat tiedot tilattavasti komponenteista ja niiden käyttötarkoituksesta, asiantuntijamme mallintavat osat ja valitsevat käyttötarkoitukseen sopivimman muovin. Tilaaminen ei edellytä teiltä mitään aikaisempaa 3D-tulostamiseen liittyvää osaamista.

2

3

Valmistus

Käytössämme on teollisuustason 3D-tulostimet ja useita eri muovilaatuja, joita pystymme tulostamaan FDM- ja SLS-menetelmillä.

Toimitus

Toimitamme tulosteet teille sovittuna ajankohtana. Tarvittaessa toimitamme valmistamme osat 24h sisällä tilauksen tekemisestä

4

Jätä meille tarjouspyyntö

Miten voimme palvella sinua?

Oli tarpeesi sitten yksittäiset kappaleet tai kappaleiden sarjatuotanto, me tarjoamme kustannustehokkaan ja laadukkaan 3D-tulostuspalvelun joustavasti asiakkaidemme erilaisin tarpeisiin ilman sitoutumista pitkiin tai suuriin toimituksiin

Tilauslomake