3D Printing Farm Logo

Kotisivu

Palvelut

Asiakkaillemme tarjoama laadukas palvelu on yrityksemme tärkein tehtävä. Vuosien opettelun, käytännössä opitun ja sinnikkyyden pohjalta tarjoamme asiakkaalle ainutlaatuista ammattitaitoa, mitä on vaikea korvata. Onnistuneiden projektien myötä niin valmistavassa teollisuudessa kuin varaosa markkinoilla, luotamme kykyymme luoda arvoa myös tulevaisuudessa asiakkaillemme.

Varaosat

3D-tulostaminen on nykyään erittäin suosittu tapa valmistaa varaosia. Se tarjoaa useita etuja verrattuna perinteisiin toimitusketjuihin.

Prototyypit

3D-tulostus on erinomainen valinta prototyyppien valmistamiseen. Prototyypit saadaan valmistettua nopeasti ja yksikkökustannuksiltaan maltillisesti

Erikoistyökalut

Nykyään 3D-tulostusta hyödynnetään laajasti erikoistyökalujen valmistamisessa.

Pienoismallit

3D-tulostamisen tarkkuuden ja väri mahdollisuuksien vuoksi voimme valmistaa erittäin näyttäviä pienoismalleja. Pienoismallit voidaan myös viimeistellä kynäruiskulla maalaten. 

Varaosat

3D-tulostaminen muuttaa varaosien markkinoita pysyvästi. Et ole jatkossa riippuvainen tuotteen alkuperäisestä valmistajasta, etkä edes varaosan tarvikevalmistajasta. Voit jatkossa itse suunnitella juuri sellaisen varaosan kun tarvitset työn valmiiksi saamiseksi. Voimme toimittaa varaosat valmiiden 3D-mallinnusten perusteella, mittojen ja kuvauksen perusteella tai jopa skannaamalla käytetty varaosa ja sen perusteella valmistaa teille uusi kappale.

Prototyypit

3D-tulostus mahdollistaa prototyyppien valmistamisen suoraan digitaalisesta mallista, mikä nopeuttaa valmistusprosessia, säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi 3D-tulostus mahdollistaa prototyyppien kehittämisen helposti ja nopeasti.

Toinen merkittävä etu on kustannustehokkuus. 3D-tulostus tarjoaa mahdollisuuden valmistaa prototyyppejä pienemmällä kustannuksella verrattuna perinteisiin valmistusmenetelmiin.

Lisäksi 3D-tulostus mahdollistaa sellaisten kappaleiden valmistamisen, joiden valmistaminen saattaa olla jopa mahdotonta muilla keinoilla. 3D-tulostaminen mahdollistaa pienellä riskillä uusien tuotteiden kokeilemisen.  

Erikoistyökalut

3D-tulostus mahdollistaa erikoistyökalujen valmistamisen suoraan digitaalisesta mallista. Tämä nopeuttaa valmistusprosessia, säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi 3D-tulostus mahdollistaa erikoistyökalujen muokkaamisen ja parantamisen helposti nopeiden toimitusaikojen ansioista. 

Lisäksi 3D-tulostus mahdollistaa monimutkaisten työkalujen valmistamisen, jotka ovat vaikeita tai jopa mahdottomia valmistaa perinteisillä menetelmillä. Me voimme yhdistää 3D-tulostamisen tarkkuuden ja teidän luovuuden erikoistyökalujen valmistamisessa.

Pienoismallit

3D-tulostus mahdollistaa pienoismallien valmistamisen suoraan digitaalisesta mallista Tämä nopeuttaa valmistusprosessia, säästää aikaa ja rahaa. Lisäksi 3D-tulostus mahdollistaa pienoismallien muokkaamisen, parantamisen helposti ja nopeasti.

Monimutkaisetkin pienoismallit on helpostikin toteutettavissa 3D-tulostamalla.  3D-tulostaminen tarjoaa arkkitehti- ja suunnittelutoimistoille kustannustehokkaan ja helpon tavan saada nopealla aikataululla yksilöllisiä pienoismalleja. Meillä on myös mahdollisuus tarjota ruiskumaalausta pienoismallien viimeistelyyn. 

Miten voimme palvella sinua?

Oli tarpeesi sitten yksittäiset kappaleet tai kappaleiden sarjatuotanto, me tarjoamme kustannustehokkaan ja laadukkaan 3D-tulostuspalvelun joustavasti asiakkaidemme erilaisin tarpeisiin ilman sitoutumista pitkiin tai suuriin toimituksiin

Tilauslomake