3D Printing Farm Logo

Kotisivu

Miten 3D-tulostus tuo helppoutta työmaalle?

Tyomaa

3D Printing Farm pystyy tarjoamaan rakennusteollisuuden yrityksille merkittävää helpotusta ja kustannustehokkuutta työmaille. Nopea ja joustava kykymme tuottaa komponentteja mahdollistaa rakennusprojektien tuottavuuden parantamisen ja vähentää riskejä sekä tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun komponenttien toimittamiseen. 

3D-tulostaminen mahdollistaa erilaisten kiinnikkeiden ja muiden muovi- ja hiilkuitukomponenttien toimittamisen rakennusprojekteihin erittäin lyhyellä toimitusajalla, joten varmuus komponenttien saatavuudesta vähentää urakan toteuttamiseen liittyviä riskejä. 

Lisäksi kykenemme valmistamaan yksilöllisiä osia kunkin projektien eritystarpeet huomioon ottaen mikä mahdollistaa entistä yksilöllisemmän palvelun tarjoamisen asukkaalle ja vaativienkin projektien toteuttamisen.   3D-tulostus mahdollistaa osien valmistuksen, kun alkuperäisiä osia ei ole saatavilla tai ne ovat liian kalliita. Rakennusteollisuus voi hyödyntää  3D-tulostamista osien korvaamiseen tai korjaamiseen, mikä voi säästää aikaa ja rahaa. Esimerkiksi, jos yrityksenne tarvitsee vanhoja osia, jotka eivät ole enää saatavilla valmistajalta, rakennusteollisuus voi käyttää 3D-tulostusta uuden osan valmistukseen.

Maailmaa muuttava megatrendi

Kiistatta yksi suurimmista maailmaa muuttavista megatrendeistä juuri nyt on 3D-tulostaminen. 3D-tulostus mahdollistaa lähes mistä...

Miten voimme palvella sinua?

Oli tarpeesi sitten yksittäiset kappaleet tai kappaleiden sarjatuotanto, me tarjoamme kustannustehokkaan ja laadukkaan 3D-tulostuspalvelun joustavasti asiakkaidemme erilaisin tarpeisiin ilman sitoutumista pitkiin tai suuriin toimituksiin

Tilauslomake