3D Printing Farm Logo

Kotisivu

Olemme suomalainen korkealaatuista 3D-tulostuspalvelua tarjoava yritys

Toimitamme 3D-tulostettuja kappaleita eri toimialojen yrityksille. Tarjoamme 3D-tulostuspalvelua yrityksesi tarpeiden mukaan niin yksittäisinä kappaleina, kun sarjatuotantona. Lisäksi hoidamme tarvittaessa osien suunnittelun ja mallintamisen.

Tuotanto- ja toimistotilamme sijaitsevat Juvanmalmilla Espoossa.

Meidän tarinamme

Toimitusjohtajamme Aku huomasi 3D-tulostamisen mahdollisuudet kuorma-autokorjaamon työnjohtajana työskennellessään, huomattuaan kuinka haastavaa ja kallista tiettyjen komponenttien hankkiminen on.

Pitkän linjan 3D-tulostamisen harrastajana Aku alkoi valmistaa osia 3D-tulostamalla. Hinnat tippuivat murto-osaan alkuperäisestä, osien laatu parani eikä osien saatavuus ollut enää ongelma.

Päätimme perustaa yrityksen muiden osakkaiden, Mikon ja Samun kanssa huomattuamme, että korkeat tuotantokustannukset, kallis tuotekehitys ja heikkolaatuiset komponentit ovat merkittävä ongelma monelle suomalaiselle pk-yritykselle.

3D Printing Farmin tehtävä on tarjota asiakkaillemme ennennäkemätöntä kilpailuetua 3D-tulostamista hyödyntämällä. Yrityksemme on erikoistunut pienten tuotantomäärien valmistavan teollisuuden yritysten palvelemiseen. Lisäksi, olemme tehneet 3D-tulosteiden tilaamisesta ennennäkemättömän helppoa; hoidamme mallintamisen ja muovin sekä täyttötiheyden valitsemisen. Olemme tarjonneet asiakkaillemme ratkaisuja usealle eri toimialalla, mm. metsäkoneiden, lentokoneiden ja voitelujärjestelmien valmistuksessa. Kumppaneina olemme luotettavia, asiantuntevia ja joustavia. Aidon lisäarvon tuottaminen asiakkaillemme on kaiken toimintamme keskiössä.

Vastaamme mielellämme kysymyksiinne. Tavoitatte tiimimme jäsenet sähköpostilla tai puhelimitse.

Miksi valita meidät?

1
Luotettavuus

Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettuja 3D-tulostimia ja laaja valikoima erilaisia materiaaleja. Toimitamme tuotteet aina käyttötarkoitukseenne räätälöitynä.

2
Nopeus

Käytössämme on laaja kalusto erilaisia 3D-tulostimia ja nopea toimitus mahdollisuus. Asiakas saa tilatut osat meiltä tarvittaessa 1-2 päivän sisällä tilauksen tekemisestä.

3
Laatu

Tuotantotiimillä on kokemusta monilta eri toimialoilta. Tämän ansioista pystymme huomioimaan erinomaisesti käyttötarkoituksen vaatimukset tuotteessa. 

4
Joustavuus

Oli tarpeesi sitten yksi prototyyppi tai osien massatuotanto, me tarjoamme kustannustehokkaan ja laadukkaan 3D-tulostuspalvelun. Meidän kanssa ei tarvitse sitoutua pitkiin ja suuriin toimituksiin.

Tiimi

Aku Moksi

Aku Moksi

CEO

aku.moksi@3dprintingfarm.fi

+358 40 4878056

Mikko Valtanen

Mikko Valtanen

CFO

mikko.valtanen@3dprintingfarm.fi

+358 44 5576068

Samu Happonen

CSO

samu.happonen@3dprintingfarm.fi

+358 44 2037527

Tuomas Eskola

Tuomas Eskola

Sales Manager

tuomas.eskola@3dprintingfarm.fi

Matias Latomaki

Matias Latomäki

Sales Manager

matias.latomaki@3dprintingfarm.fi

Vilja Harkonen

Vilja Härkönen

Head of Marketing

vilja.harkonen@3dprintingfarm.fi

Miten voimme palvella sinua?

Oli tarpeesi sitten yksittäiset kappaleet tai kappaleiden sarjatuotanto, me tarjoamme kustannustehokkaan ja laadukkaan 3D-tulostuspalvelun joustavasti asiakkaidemme erilaisin tarpeisiin ilman sitoutumista pitkiin tai suuriin toimituksiin

Tilauslomake