3D Printing Farm Logo

Kotisivu

Yleiset kysymykset

Käytössämme on PLA, PET-G, PA-CF, ASA sekä PTU -muoveja. Tarkemmin tietoa eri muovien ominaisuuksista löydätte täältä.

Pystymme valmistamaan enintään 47 cm x 45 cm x 45 cm kokoisia kappaleita

Asiakkaan tarpeen mukaan, pystymme toimittamaan tulosteet 24h sisällä tilauksen tekemisestä. Tyypillinen toimitusaika tilaukselle on 1- 7 arkipäivää.

Hinta määräytyy muovin, painon, tulostusajan ja mallintamiseen käytetyn ajan perusteella. Mallintamisen hinta on 60€/h (sis. alv 0%).

Kyllä. Tilaaminen meiltä ei edellytä omien 3D-mallien olemassaoloa. Autamme teitä mielellämme myös tuotteen suunnittelussa.

Kyllä. Toimitamme mielellämme maksuttoman testikappaleen, jotta saatte varmuuden tuotteen toimivuudesta ja ominaisuuksista ennen suuremman tilauksen tekemistä.

3D-tulostetut komponentit soveltuvat ominaisuuksiltaan todella moneen käyttötarkoitukseen. Tyypillisimmät valmistamme tuotteet ovat koneiden ja laitteiden komponentteja, varaosia, prototyyppejä tai muovisia lopputuotteita.

Kyllä. Pystymme tulostamaan kappaleita, jotka on valmistettu useasta eri värisestä muovista. Käytössämme on kymmeniä eri värejä.

Tyypillisimmät tilanteet, joissa 3D-tulostaminen luo lisäarvoa syntyvät piensarjatuotannossa, tuotekehityksessä, silloin kun komponentit ovat vaikeasti saatavia tai kalliita tai kun osien keveyttä ja kestävyyttä halutaan parantaa.

Olemme ainoa suomalinen 3D-tulostusyritys, joka on keskittynyt erityisesti valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Lisäksi suurimpiin kilpailijoihimme verrattuna hintamme ovat erittäin kilpailukykyiset. Myös toimitusaikamme ovat poikkeuksellisen lyhyitä.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Vastaamme mielellämme teille henkilökohtiasesti

Miten voimme palvella sinua?

Oli tarpeesi sitten yksittäiset kappaleet tai kappaleiden sarjatuotanto, me tarjoamme kustannustehokkaan ja laadukkaan 3D-tulostuspalvelun joustavasti asiakkaidemme erilaisin tarpeisiin ilman sitoutumista pitkiin tai suuriin toimituksiin

Tilauslomake