3D Printing Farm Logo

Kotisivu

3D-tulostuksen mahdollisuudet pienelektroniikan huolloille

Pienelelektroniikka Huolto

3D Printing farmin tarjoama 3D-tulostamispalvelu tarjoaa elektroniikka- ja pienkone korjaamoille nopea ja joustavan varaosien toimittamisen kustannustehokkaasti. 3D-tulostettujen varaosien käyttö mahdollistaa sellaisten varasien käytön, joita ei enää valmisteta tai joita ei markkinoilta saa järkevään hintaan.

3D Printing Farm kykenee valmistamaan varaosien erittäin nopeasti. Tämä on erityisen hyödyllistä elektroniikkakorjaamoille, jotka tarvitsevat nopeasti varaosia esimerkiksi asiakaspalvelutilanteessa tai korjausprojektissa.

3D-tulostus mahdollistaa kustomoidun varaosien valmistuksen. Tämä on erittäin hyödyllistä elektroniikkakorjaamoille, jotka tarvitsevat tietynlaisia varaosia, joita ei ole saatavilla valmiina markkinoilta.

3D-tulostus mahdollistaa varaosien valmistuksen itse, jolloin elektroniikkakorjaamo voi säästää rahaa ja hallita varaosien laatua paremmin eikä ole riippuvainen pitkistä ja epävarmoista toimitusketuista. 

3D-tulostus tarjoaa elektroniikkakorjaamoille monia mahdollisuuksia parantaa tuottavuutta, säästää aikaa ja rahaa sekä tarjota asiakkaille entistä parempaa palvelua. Tämä tekniikka on erittäin hyödyllinen erityisesti varaosien valmistuksen nopeutumisessa, kustomoidun varaosien valmistuksessa, erilaisten materiaalien käytössä sekä oman varaosien hallinnassa. Elektroniikkakorjaamot kannattaa harkita 3D-tulostuksen käyttöä tulevaisuudessa.

Maailmaa muuttava megatrendi

Kiistatta yksi suurimmista maailmaa muuttavista megatrendeistä juuri nyt on 3D-tulostaminen. 3D-tulostus mahdollistaa lähes mistä...

Miten voimme palvella sinua?

Oli tarpeesi sitten yksittäiset kappaleet tai kappaleiden sarjatuotanto, me tarjoamme kustannustehokkaan ja laadukkaan 3D-tulostuspalvelun joustavasti asiakkaidemme erilaisin tarpeisiin ilman sitoutumista pitkiin tai suuriin toimituksiin

Tilauslomake